Conferència de José Carlos Ruiz: “L’educació hipermoderna: pensament crític, omnipantalla i identitats”

8 d'octubre de 2021 / BY / IN Esdeveniments

Presentació del Projecte Educatiu de l’Oficina de prevenció i lluita contra la corrupció a les Illes Balears.

Conferència a càrrec de José Carlos Ruiz, professor i Doctor en Filosofia a la Universidad de Córdoba. Promotor del Pensament Crític i conductor de la secció de Radio Más Platón y menos WhatsApp en el programa de Radio de la Cadena ser La Ventana.

Gran part de l’educació hipermoderna i de el món laboral defensen la necessitat de treballar el “pensament crític” dels nostres alumnes. Al mateix temps, les pantalles guanyen terreny fins a l’extrem d’anar configurant els criteris d’atenció i els perfils identitaris dels nostres joves. En aquesta conferència tractarem d’analitzar quins components del pensament crític podem treballar des de les aules i com implementar una pedagogia de la mirada que faci front als nous llenguatges digitals que s’imposen.

Detalls de l’esdeveniment

Data: dimecres 20 d’octubre a les 19.15h (obertura de portes a les 18.45h, aforament limitat). No es permetrà l’entrada a l’acte una vegada iniciat.

Lloc: Conservatori Superior de Música de Les Illes Balears

Modalitat: presencial o en línia (streaming). En el cas de modalitat en línia és necessari adquirir l’entrada (triau en línia/streaming) i se us enviarà l’enllaç via correu electrònic abans de l’inici de la conferència.

Presentació: a càrrec d’Elisa Rosselló, presidenta de l’Associació de Filòsofs de les Illes Balears.

Preu: gratuït

És necessari obtenir les entrades gratuïtes (tant en format presencial com en línia) ja que l’aforament és limitat en ambdós casos.

Nota: si teniu problemes per obtenir les entrades des d’aquesta pàgina, anau directament a TicketIB des d’aquest enllaç: https://ticketib.com/ca/events/l-educacio-hipermoderna-pensament-critic-omnipantalla-i-identitats

Inscripció obligatòria (entrades gratuites)

Comprar entradas para L’educació hipermoderna: pensament crític, omnipantalla i identitats